Om mig

Jeg hedder Tina er bosat i Nyborg men kommer oprindelig fra Odense hvor jeg har boet det meste af mit liv. Arbejdet med mennesker har fyldt rigtigt meget i mit liv og jeg blev tidligt klar over, at her kunne jeg gøre en væsentlig forskel for andre, og det har været til stor glæde at kunne motiverer og inspirere andre mennesker til at finde og styrke deres fulde potentiale.

Jeg har gennem årene tilegnet mig viden og ekspertise inden for området bl.a. personlig udvikling, coaching, rådgivning, kommunikation, stress håndtering, mindfulness, meditation og undervisning.

I min fritid nyder jeg cykel og gåture i skoven og ved vandet hvor jeg bor. Jeg dyrker yoga og meditation jævnligt og er meget bevidst om en sund levevis og har et positivt mindset.

Min tilgang til livet er spirituelt og holistisk uden dog på nogen måde, at være fanatisk. Jeg er god til at nyde nuét og kan godt lide at udfordre mig selv.

Jeg driver konsulentvirksomheden JOYFUL LIFE, som tilbyder individuelle samtaler og forløb til private samt løser opgaver for kommuner og uddannelsesinstitutioner. Jeg tilbyder ydelser som trivselskonsulent, livsvejleder, stresscoach/rådgiver, mentor, coach, supervisor og underviser. Mine erhvervserfaringer gennem mange år, har givet solid erfaring både erhvervsmæssigt og personligt. Jeg har stærke kompetencer og succeser i arbejdet med mennesker og personlig udvikling. Jeg er særdeles god til at motivere og inspirere. I mange år har jeg arbejdet som selvstændig konsulent, jobcoach, erhvervscoach, kursistcoach, mentor, kontaktlærer, lærer på uddannelsesinstitutioner, arbejdsmarkedskonsulent og virksomhedskonsulent.

Relevant baggrund:

  • Uddannet på professionshøjskolen indenfor erhvervspædagogik.
  • Uddannet på University College Lillebælt indenfor kommunikation. 
  • Uddannet på University College Lillebælt i Åben dialog.
  • Uddannet på Erhvervsakademiet Lillebælt i coaching i organisationer.
  • Uddannet certificeret stresscoach ved Forebyg Stress   
  • International certificeret kognitiv coach ved coachinghuset Mindjuice.
  • MBSR Mindfulness kursus ved Lone Fjordback.
  • Enneagrammet Next Level

Jeg er  ACC certificeret coach ved ICF (International Coach Federation). Det betyder, at jeg arbejder ud fra deres anerkendende etiske regler, hvilket er din garanti for professionalisme. Derudover arbejder jeg med forskellige områder indenfor personlig udvikling, såsom enneagrammet, meditation og mindfulness.

Jeg holder mig løbende opdateret med den nyeste og internationale viden, via kurser, uddannelse og personlig udvikling.

Vision: Joyful Life ønsker at være medvirkende til at skabe mere livsglæde, kærlighed, trivsel og rummelighed for mennesker og i verden.

Mission: Virksomhedens formål er, gennem lederskabstræning og livsvejledning at hjælpe, vejlede og støtte unge mennesker der mistrives i at tage ejerskab over deres eget liv og opnå fuld udnyttelse af det enkelte menneskes fulde potentiale for at skabe mere glæde og meningsfuldhed i livet.

Værdier: Anerkendelse, rummelighed, livsglæde, empati og nysgerrighed.

logo ICF copy